Pistage-cheesecake utan ugn – med Paradise pistagekräm
Pistage-cheesecake utan ugn. Denna pistage-cheesecake är drömmen för alla som älskar pistagesmak. Gjord med vår Paradise Pistagekräm får du en lyxig dessert som smälter i munnen – helt utan att använda ugnen!
Ingredienser
Botten:
- 200 g digestivekex
- 100 g smält smör
Fyllning:
- 400 g färskost
- 2 dl vispgrädde
- 1 dl florsocker
- 4 msk Paradise Pistagekräm
Topping:
- 2 msk Paradise Pistagekräm (värmd för att ringla över)
- Hackade pistagenötter
Instruktioner
- Krossa kexen och blanda med smält smör. Pressa ut i en form och ställ i kylen.
- Vispa grädden lätt. Blanda färskost, florsocker och pistagekräm tills slätt.
- Vänd ner grädden och häll smeten över botten. Ställ i kylen minst 4 timmar.
- Ringla över pistagekräm och toppa med pistagenötter innan servering.
Tips
För en extra lyxig känsla kan du använda färska hallon som dekoration. Kontrasten mellan syrligt och sött blir perfekt!
